Prediumin kesäleiri 2019

Ilmoittautumiset 2019 sukellusleirille 15.05.2019 mennessä!

 

Saimme aikaisemmin alustavat arviot kunkin osallistujan sukelluspäivien määrästä ja majoitusmuodosta. Täsmentäkää nyt, minä päivinä olette tulossa, sillä sen pohjalta voidaan rakentaa ajokalenteria. Selvää on, että homma elää tästä vielä jonkin verran, mutta antakaa paras arvionne.

Täyttäkää allaoleva kaavake. Jos ei ole aikaisemmin ilmoittautunut leirille, niin sen voi tehdä nyt täyttämällä kaavakkeen.  

Samassa yhteydessä maksakaa leirivarausmaksuna 20€ Lusin tilille FI51 5236 0440 0455 11

Muut maksumuodot: Epassi. Smartum, EasyBrake, Edenred. Näillä voit maksaa myös kaikki muut sukellustoiminnan kulut.


Leiripaikka


Leiri järjestetään 24.6-1.7.2019 Tammisaaren Prediumissa. Leirialue on Predium venesataman vieressä, joten sinne pääsee mukavasti autolla, n. 40 min Lohjalta. Isolla tontilla on mökki/talo kuudelle, erillinen sauna ja mökkirannassa laituri, josta Frida ja Stroke operoi.

Teltta/caravanmajoitus tontilla onnistuu mainiosti. Sijainti takaa hyvän logistiikan. Voit tulla vaikka vain päiväksi ja ajaa kotiin illemmalla ja tulla sitten uudestaan, tai voit viipyä pitempään. Venesatamassa mm. satamaravintola ja kesäkauppa.

Näillä näkymin kerhon kompressori viedään leirille, joten sillä viikolla ei ole ilmapäivystystä kerholla.

Pyritään tekemään kaksi sukellusta per päivä. Frida ei palaa sukelluksien välissä leirille. Stroken tuonti leirille päätetään myöhemmin. Sukelluskohteet ovat pääsääntöisesti P1 kohteita, pääasiassa hylkyjä, mutta myös biokohteita. Jos ei ole omaa paria, niin se kyllä järjestyy. Vähän sukeltaneet voivat halutessaan sukeltaa kokeneempien kanssa.

Tietoa leirialueesta:  https://www.nettimokki.com/raasepori/4746

 

Hinnoittelu
 

MajoitusmuotoEuroa/vrk
Mökki20
Caravan15
Frida10
Teltta5
Sukelluspäivä20 tai 10€/ sukellus
Nitrox6,50/m3

 

 

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.